Начало Актуално ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

26.04.2019
ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

Уважаеми колеги,
Остават броени дни до Възкресение Христово - светлият християнски празник, носещ посланието за безсмъртието на духа, за силата и тържеството на живота. На него Църквата възпоменава най-великото чудо в света – Възкръсването на разпънатия Син Божий, който побеждава тлението и обезсилва смъртта.

За човешкия ум възкресението е труден за проумяване акт и със сигурност буди въпросителни у много хора, но не можем да отречем, че в нашето професионално ежедневие често сме причина или свидетели на чудеса. Опитът ни на медици показва, че няма окончателна диагноза, че надежда винаги съществува, дори когато сме отчаяни, и че в много случаи животът продължава, независимо от песимистичните прогнози.

Затова бих искал да изкажа своята искрена признателност и респект към вас - обикновените хора, способни на необикновени неща и да ви благодаря за ежедневните успехи и геройства, които вече 140 години градят доверието и доброто име на Александровска болница!

Христос Воскресе за всички нас, за да не губим никога вяра в доброто и да бъдем в мислите и делата си повече човеци! Нека намерим сили да простим и да посрещнем празника със смирение, с чисти помисли и честни сърца!

На тези от вас, които ще бъдат на работното си място, желая леко и спокойно дежурство! На всички колеги, на вашите близки и пациенти пожелавам светъл Великден, изпълнен с вяра и любов, с мир и семейно щастие!

Честито Възкресение Христово!