Начало Актуално ХИРУРГЪТ ДОЦ. СВЕТОСЛАВ ТОШЕВ ПОЛУЧИ ПРИЗА „ЛЮБИМ ПРЕПОДАВАТЕЛ” НА МEДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ – СОФИЯ

ХИРУРГЪТ ДОЦ. СВЕТОСЛАВ ТОШЕВ ПОЛУЧИ ПРИЗА „ЛЮБИМ ПРЕПОДАВАТЕЛ” НА МEДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ – СОФИЯ

17.12.2020

Доц. Светослав Тошев от катедра „Хирургия“ на МУ-София и специалист във II-ра хирургия на УМБАЛ „Александровска“ получи приза „любим преподавател” в областта на медико-клиничните науки на Mедицински университет – София.

Конкурсът „Студент и преподавател на годината“ се провежда ежегодно от Студентския съвет към висшето учебно заведение, като тази година самото гласуване и церемонията по награждаването на отличените се проведе при пълно спазване на противоепидемичните мерки.

Жури от преподаватели и студенти оценява номинираните на база доказани научни постижения, познание на чужди езици, афинитет към научни разработки и открития, участие и представяне на университета в наши и чужди научни форуми, получени награди, както и участие или членство в студентски и неправителствени организации.

Преди няколко години абсолвентите от випуск’ 2014 на МУ – София също обявиха доц. Тошев за свой „любим преподавател“, така че той получава приза за втори път.

Адмирации и респект към доц. Светослав Тошев за обективната оценка и признанието от най-будната, най-чувствителната и най-критичната общност - студентската! Желаем му здраве, много лични и професионални успехи, вдъхновение и удовлетворение от постигнатото!