Начало Актуално ПОЗДРАВ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ПРОФ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ НА БОЛНИЦАТА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА СЕСТРИНСТВОТО

ПОЗДРАВ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ПРОФ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ НА БОЛНИЦАТА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА СЕСТРИНСТВОТО

12.05.2020
ПОЗДРАВ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ПРОФ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ НА БОЛНИЦАТА В МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА СЕСТРИНСТВОТО

Уважаеми колеги,

Приемете моите сърдечни поздрави по случай 12 май – Международния ден на сестринството, в който светът и всички ние изразяваме дълбока признателност и респект към труда на професионалистите по здравни грижи, към вашата всеотдайност, професионализъм и огромен принос за здравето на обществото.

Тази година случващото се в световен мащаб очертава 2020-та година като година на предизвикателствата, но и в условията на пандемия, и в мирни времена, вие сте тук - неотлъчно до нашите пациенти, всеотдайни, верни на призванието си и поели риска за собствения си живот и здраве!

Благодаря ви, че водим заедно битката с Covid-19, екипно, въпреки натоварването, голямата отговорност и тежките условия на труд! Това ни изпълва с още по-голямо желание да творим живота си, да сеем добро и да жънем успехи, радост, човешко признание и любов, да вярваме, че успехът е възможен!

Въпреки, че системата е в дълг към всички нас, не губете надежда и вярвайте в стойността и значимостта на вашия труд и присъствие! Никога не губете кураж и чувството за самоуважение, защото всяка медицинска професия има своите уникални специфики и изисква качества и компетенции, каквито останалите в екипа нямат.
Неоспорим факт е, че болницата е сред водещите здравни заведения в страната, благодарение на индивидуалния принос на всеки един от нас - неговия труд и непрекъснат стремеж към усъвършенстване.

Позволете ми да ви поздравя за увереността, милосърдието, грижите и търпението, които полагате всеки ден и час за здравето на нашите пациенти!

Нека силата, професионализмът и любовта, които влагате в работното си ежедневие, ви носят радост, удовлетворение, лични и професионални успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!