Начало Актуално КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ИЗП. ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ИЗП. ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

23.12.2018
КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ИЗП. ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

Уважаеми колеги,

Остават само броени часове до светлия празник Рождество Христово и няколко дни до настъпването на 2019 година – време, в което се отдаваме на размисъл, правим равносметка на изминалата и планове за предстоящата година. Както винаги, изпращаме годината с малко тъга и с повече надежда - новата да е по-добра, по-успешна, с повече късмет и радост във всяко работно място, във всяко семейство, във всеки дом...

Безспорно за всеки годината има своите измерения и цветове, но вярвам, че всеки от нас ще я изпрати с повече хубави спомени и оправдани надежди и с по-малко разочарование от преживените събития. Бих искал да изразя по човешки своето съпричастие, но също радост и задоволство от постигнатото и от успехите на нашия екип. Най-прекрасното нещо в нашата професия е мисията ни да помагаме на хората да бъдат здрави! Тогава безсънните нощи, лишенията, натрупаната умора и усилията си заслужават! Трудът на всеки един от нас има смисъл и е малък подвиг, защото всеки преживян миг в болницата е не само лична история, а страница от историята на „Александровска“, която пишем заедно, всеки ден!

Въпреки предизвикателствата, на които ежедневието ни подлага, изминалата за болницата ни година показва, че въпреки трудностите, може да се върви напред, когато има воля за това, когато мислим и работим креативно и създаваме общности и екипи. Нека през новата година да продължим заедно да се борим, заедно да израстваме, заедно да успяваме, защото заедно можем повече! Нека 2019 бъде година на чудеса, на радост и успехи, и посрещнем празника Рождество Христово с трепет, защото той ни връща неизменните човешки ценности и ни прави по-добри, по-мъдри, по-близки и по-човечни!

Бъдете здрави и нека споделените мигове на обич, топлота и щастие бъдат неизменен спътник в дните ви!

Весела Коледа, щедра и благословена да е Новата 2019-та година!