Начало Актуално КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ИЗП. ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ИЗП. ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

23.12.2017
КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ИЗП. ДИРЕКТОР НА "АЛЕКСАНДРОВСКА" ДОЦ. КОСТАДИН АНГЕЛОВ

Уважаеми колеги,
Отново дойде време да събудим Коледния дух в сърцата си и с трепет да посрещнем Рождество Христово – един от най-значимите празници в християнския календар, които изпълват дните ни със смисъл и надежда! Всяка година по това време всеки от нас прави равносметка на отминалата година и чертае планове за бъдещето.

Изпращаме още една динамична и изпълнена с предизвикателства, но успешна 2017 година. Нека я оставим след себе си с благодарност за уроците от преживяното! Нека си спомним всички добри дела и да си пожелаем да ги умножим през следващата година! Нека през 2018 година не повтаряме грешките, да изпълним със смисъл отношенията си с другите и да продължаваме да бъдем от хората, които доказват, че на света има добро! 

В днешно време думата “обединени”, е почти напълно изчезнала от ценностите ни. С цялото си сърце обаче вярвам, че ние в Александровска сме такива! Вярвам, че това ни прави различни и много по-силни от всички останали.

Именно затова бих искал да изкажа своята благодарност и респект за личния принос на всеки един от вас за това, че болницата ни върви напред, че е модерна и елитна здравна институция и най-вече пространство, освободено от компромиси със здравето, живота и доверието на нашите пациенти.

На тези от вас, които ще посрещнат празниците на работното си място, желая леко и спокойно дежурство! На всички колеги, на вашите близки и пациенти пожелавам здраве, сили и енергия за добри и съграждащи дела, мъдрост в житейските решения и човещина!

Нека новата 2018 година бъде мирна, щастлива и благодатна за всички ни!

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!